SZOLGÁLTATÁSAINK

Szerviz szolgáltatások
Fő tevékenységi körünk intézmények, szállodák, éttermek, korházak, bevásárló központok és ehhez tartozó kiszolgáló egységek légtechnikai szerelése és szervizelése. Épületek légtechnikai karbantartása, üzemeltetése távfelügyeleti rendszerekkel. Szolgáltatási körünket bővítettük légtechnikai berendezések egyedi gyártásával, kiterjesztettük a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területére is.

Egyedi járókerék gyártás
Magyarországon egyedülálló technológiával vállaljuk különböző járókerekek utángyártását, (acél, alumínium, réz, rozsdamentes acél stb…) vagy az Ön igényeinek megfelelő egyedi járókereket megtervezzük és elkészítjük.

Tűzvédelmi rendszerek
A tűzvédelmi rendszer valódi működése akkor kezdődik, amikor Önök, megrendelők már túl vannak a terveztetési, telepítési, esetleg engedélyeztetési fázisán. A beüzemelés kezdetéig mi, a kivitelezők azon dolgoztunk, hogy tűzvédelmi rendszer megfelelően elássa a feladatát, úgy, hogy az Önök életét, munkáját ne zavarja, működése szinte észrevétlen legyen. De ez nem jelenti azt, hogy a továbbiakban semmi dolgunk nincs a tűzjelző rendszerrel, sőt: a hátralévő teljes élettartama alatt rendszeresen el kell végezni a karbantartást és a felülvizsgálatokat. Ezek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, hiszen az egyik legnagyobb veszély, ha védettnek hisszük magunkat egy működésképtelen tűzvédelmi rendszer mellett. A tűzvédelmi berendezést hatósági átadásakor több szempontból ellenőrzik. Egyrészt, hogy a rendszer a szabványoknak és előírásoknak megfelel-e, másrészt, hogy a terveknek megfelelően történt-e a kivitelezés, a megfelelő anyagokat, eszközöket építették-e be, és a legfontosabb szempont: tűz esetén megfelelően fog-e működni a rendszer. A tűzvédelmi rendszer kizárólag a hatósági engedély birtokában kezdheti meg működését. Optimális esetben 20 évig is zökkenőmentes üzemidőre számíthatunk, de a gyakorlatban természetesen hamarabb elavulnak az eszközök. A tűzvédelmi berendezések üzemszerű állapotban nem kikapcsolhatóak, kivéve a karbantartások és hibajavítások során alkalmazott átmeneti, részleges kiiktatásokat. Az Air-Max Zrt. kimagasló minőségű tűzvédelmi rendszerekkel áll megrendelői rendelkezésére. Tervezés, megvalósítás, szabványosítás, felülvizsgálat. További információk általunk forgalmazott termékeinkről, szolgáltatásainkról a http://tuzvedelem.air-max.hu weboldalunkon talál.

 

Megújuló energia
Az Air-Max Zrt. kimagasló minőségű és teljesítményű napelem rendszereit kínálja Önöknek. Pontosság – a jelenleg legmodernebb technikai fejlesztések alkalmazása. Szervíz egy kézből – tervezés, fejlesztés, építés, karbantartás, szervíz és betanítás. Minőség – szigorú követelmények, semmi kompromisszum. Maximális hozam – modern szoftver segítségével a rendszer legideálisabb elhelyezése. Robusztos építési mód – erős konstrukció extrém megterhelésekre. Korrózióvédelem – minden acélszerkezet tüzihorganyozva. Rövid fejlesztési idők – az Ön segítségével készített igényes fejlesztések.

A következő típusú légkezelő berendezéseket javítjuk
Panol-Plus, Termicon, Rosenberg, Airwent, Wolf, Sanyo, ÖKG, Gea, Weis-Technik, Wolter, Haier, Samsung, Hungaropanol, Train, Lennox, Ciat, Rocchegriani, Panol… vagy igény szerint új rendszereket telepítünk, hűtőtornyokat is. Légtechnikai berendezések helyszíni csapágyazása és hajtóelemeinek beszerelése ill. teljesítmény módosítástól és kopástól függő cseréje (ékszíjak, ékszíjtárcsák).

Szervizelt motortípusok (nem garanciális javítások) 0,5-200 KW-ig:
Loher, Siemens, Bauchnet, ATB, WEM, Leroy and Sommer, AOSchmidt… Helyszíni csapágyazás ill. rezgésbeállítás. Motortartók, szíjfeszítők javítása, cseréje.

Szervizelt ventilátortípusok:
Comefri, Ziehl Abegg, Nicotra, Gephard, Ferrari, Nicotra | Gebhardt. Ezekhez a típusokhoz járókerék gyártás. Légtechnikai berendezések elektromos vezérlőszekrényeinek szervizelése, felújítása. Légtechnikai berendezések helyszíni műszeres rezgésbeállítása.

Használt gépek vétele – eladása
Légtechnikai berendezések, motorok, hajtások, motortartók, hajtást közvetítő elemek, csapágyak, tengelyek, szíjfeszítők, ventilátorok, járókerekek, elektromos vezérlő szekrények szervizelése, korszerűsítése, használt légtechnikai berendezések vétele, eladása.