Az oldal tartalmi szerkesztője, az air-max.hu (a továbbiakban Weboldal) tulajdonosa, az adatkezelő Air-Max Zrt. (a továbbiakban Oldal tulajdonosa). Az oldal működésének technikai hátterét Tárhely.eu biztosítja (a továbbiakban Üzemeltető).

Ön, mint az oldal látogatója (a továbbiakban Felhasználó) az oldal meglátogatásával elfogadja annak felhasználási feltételeit, valamint a jelen adatvédelmi nyilatkozatban felsorolt pontokat.

A Weboldalon megjelenő tartalmak megtekintéséhez nincs szükség regisztrációra, személyes adatok megadására, azokat szabadon, a cikk címére történő klikkeléssel el lehet olvasni ingyenesen, minden nemű térítés nélkül.

Az Oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos Felhasználóknál korlátozza az ingyenesen elérhető tartalmak egy részét vagy egészét is, amennyiben a Weboldal működésében, üzemeltetésében a Felhasználó tevékenysége vagy tevékenységei üzemzavart okoznak, esetleg vandalizmussal járnak.

Hozzászólhat bejegyzéseinkhez, meg kell adnia nevét (monogram, nic-name stb.) és e-mail címét. Ezeket a személyes adatokat bizalmasan kezeljük és kizárólag a hozzászólás modul működtetéséhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át. A hozzászólásokat bizonyos kizáró kulcsszavakkal moderáljuk.